Stoiximan Super League

Προτεραιότητα του Ρομπίνιο η Σάντος

Όλα ανοιχτά στο θέμα Ρομπίνιο! Ο Βραζιλιάνος άσος σκέφτεται σοβαρά την δελεαστική πρόταση του Ολυμπιακού, δίνει προτεραιότητα να παραμείνει στη Σάντος, ενώ έσκασε μεγάλη πρόταση και από το MLS!

Κι άλλα επεισόδια θα έχει το σίριαλ Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό!

Μετά την αποκάλυψη του ΣΠΟΡ FM 94,6 για την πολύ δελεαστική πρόταση των «ερυθρολεύκων» προκειμένου να ολοκληρώσουν το μεταγραφικό μπαμ προκύπτουν και νέα δεδομένα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξετάζει σοβαρά την πρόταση που έχει δεχθεί από τους Πειραιώτες, προτεραιότητά του όμως παραμείνει να συνεχίσει στη Βραζιλία με την φανέλα της Σάντος.

Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσει τις επιλογές του, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην επιστροφή του στην Ευρώπη (υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι πέραν του Ολυμπιακού).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Ρομπίνιο έχει δεχθεί πρόταση και από ομάδα του MLS όπου πάντα το... οικονομικό αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση ώστε να πειστεί ένας ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί στις ΗΠΑ.

Με τα τωρινά δεδομένα (μιας και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει κάτι) πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια, όμως στο Λιμάνι θα εξαντλήσουν τα περιθώρια περιμένοντας το μεγάλο "ναι".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x