Stoiximan Super League

Προύντζος: «Να βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου για να φτάνει ο Αστέρας πιο ψηλά»

Οι δηλώσεις του Δομίνικου Προύντζου μετά τη βράβευσή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρας-ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΟΚ, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Δομίνικος Προύντζος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και μίλησε μετά τη βράβευσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους οπαδούς του Αστέρα που με ψήφισαν γι' αυτό το βραβείο. Χαρούμενος που συνδύασα το ντεμπούτο με μία τέτοια διάκριση. Πάνω απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας κι αυτό το δείξαμε μέσα στο γήπεδο με την ψυχή που καταθέσαμε».

Για το που το αφιερώνει: «Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου, η οποία με στηρίζει και με συμβουλεύει σε όλη μου τη ζωή και είναι πάντα δίπλα μου σε ότι τους χρειαστώ. Τους ευχαριστώ για όλα».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Είναι ακόμη η αρχή. Θέλει πολλή προσπάθεια, δουλειά και θέλω να δίνω το 100% για την ομάδα. Οποτε μου δίνεται η ευκαιρία να βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου για να φτάνει ο Αστέρας πιο ψηλά».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς του Σαββάτου, θα δουλέψουμε στις προπονήσεις και θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x