Stoiximan Super League

Προύντζος: «Ο Άκης Μάντζιος είναι εξαιρετικός, τον ευχαριστώ για το ντεμπούτο μου»

Ο Δομίνικος Προύντζος μίλησε μετά το 2-2 του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας παράλληλα και τον προπονητή του, Άκη Μάντζιο.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα έκανε στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Δομίνικος Προύντζος.

Ο 19χρονος μίλησε μετά το παιχνίδι, τόνισε πως η ομάδα του πάλεψε μέχρι το τέλος ενώ ευχαρίστησε και τον προπονητή του Άκη Μάντζιο για την ευκαιρία που του έδωσε.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι το ντεμπούτο μου θα γινόταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν μια απίστευτη ομαδική προσπάθεια από εμάς. Δεν τα παρατήσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε. Δεν πτοηθήκαμε, κυνηγήσαμε το παιχνίδι, παίξαμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά αλλά εμείς ισορροπήσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Μετά το δυο μηδέν δώσαμε ψυχή, παλέψαμε μέχρι τέλους και βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να πάρουμε την ισοπαλία».

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις για τον Άκη Μάντζιο:
«Ο προπονητής μας είναι εξαιρετικός. Μας προσέχει, δουλεύουμε καθημερνά μαζί του και κάθε ήμερα γινόμαστε καλύτεροι. Τον ευχαριστώ για το ντεμπούτο μου και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x