Stoiximan Super League

Επίσημη δήλωση του Ρατσκόφσκι: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τα όσα γράφονται»

Το sportfm.gr εξασφάλισε την επίσημη δήλωση του Πάβελ Ρατσκόφσκι ο οποίος αρνείται όλα όσα έχουν γραφτεί.

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφονται και αναφέρονται για τον ίδιο και την ομάδα του. Σε επικοινωνία του sportfm.gr με τον Πολωνό διαιτητή, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την επίσημη δήλωσή του μέσω της οποίας γνωστοποιεί τα όσα συνέβησαν.

Αφού στην αρχή της επικοινωνίας και στο ερώτημα για το πώς νιώθει απάντησε… «disaster» δηλαδή καταστροφή, μιλώντας για την όλη κατάσταση που έχει βιώσει τις τελευταίες ώρες, στη συνέχεια θέλησε να μοιραστεί την θέση και δήλωσή του, υπογράφοντάς την ο ίδιος.

Σε αυτή υποστηρίζει πως δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα, αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική και ποτέ δεν βρέθηκε σε κατάσταση μέθης αλλά ούτε επέδειξε επιθετική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωση του Πάβελ Ρατσκόφσκι, την οποία εξασφάλισε το sportfm.gr:

«Σε σχέση με το όσα γράφτηκαν στις ειδήσεις για την υποτιθέμενη κατάσταση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας από τις 8 Απριλίου 2023, θέλω να αρνηθώ κατηγορηματικά ότι είμαι σε κατάσταση μέθης ή ότι επέδειξα επιθετική συμπεριφορά.

Δέχτηκα επίθεση από δύο ελληνόφωνους Πολωνούς. Αυτοπροσδιορίστηκαν ως οπαδοί του Παναθηναϊκού και μου επιτέθηκαν πρώτα κατηγορώντας με φραστικά για στημένους αγώνες, δεύτερον σωματικά φτύνοντάς με και μετά σπρώχνοντάς με. Ανέφερα την κατάσταση στην ασφάλεια του αεροδρομίου, η οποία ηρέμησε τα επιθετικά άτομα. Μετά από αυτό πήγα απευθείας στο ξενοδοχείο όπου έμεινα όλη τη νύχτα.

Αρνούμαι όλες τις ψεύτικες ειδήσεις για τον εαυτό μου και ολόκληρη την ομάδα των διαιτητών.

Πάβελ Ρατσκόφσκι».


Ρατσκόφσκι: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τα όσα γράφονται»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x