Stoiximan Super League

Ρατσκόφσκι στο sportfm.gr: «Ζήτησα να κάνω αλκοτέστ χθες το βράδυ, αλλά δεν μου έδωσαν την ευκαιρία»

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι μιλά στο sportfm.gr και αναφέρει πως ο Στιβ Μπένετ του ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα σφυρίξει το ΑΕΚ-Άρης, ενώ υποστήριξε πως ήθελε να κάνει αλκοτέστ αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ολοένα και περισσότερα ερωτήματα αρχίζουν να εγείρονται γύρω από την υπόθεση του Πάβελ Ρατσκόφσκι!

Ο Πολωνός διαιτητής είχε αρχικά οριστεί από την ΚΕΔ για να σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, αλλά ο Στιβ Μπένετ… ακύρωσε τον ορισμό του διότι επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης του, όπως και το ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο Ρατσκόφσκι, αρχικά, με δήλωσή του που εξασφάλισε το sportfm.gr διέψευδε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο, ενώ ήρθαμε σε νέα επαφή με τον Πολωνό διαιτητή για περαιτέρω διευκρινήσεις και προχώρησε σε μια τεράστια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Πάβελ Ρατσκόφσκι αποκάλυψε μέσα από το sportfm.gr πως ζήτησε ο ίδιος να πάει στην αστυνομία για να περάσει από αλκοτέστ, ωστόσο δεν του δόθηκε η παραμικρή ευκαιρία και τον συμβούλεψε ο άνθρωπος της ελληνικής ομοσπονδίας που τον παρέλαβε να πάει στο ξενοδοχείο.

«Χθες, όταν έγινε η όλη κατάσταση, πήγα στην ασφάλεια του αεροδρομίου. Ζήτησα από μόνος μου να περάσω από αλκοτέστ εκείνη την ώρα από την αστυνομία, για να αποδείξω ότι δεν ήμουν μεθυσμένος. Ωστόσο δεν μου έδωσαν την ευκαιρία. Ο άνθρωπος της ελληνικής ομοσπονδίας που βρισκόταν στο αεροδρόμιο μου είπε πως δεν χρειαζόταν και πως ήταν προτιμότερο να πάω στο ξενοδοχείο για να ηρεμήσει η κατάσταση. Είμαι ξένος διαιτητής και θεώρησα πως αυτός γνωρίζει καλύτερα, διότι αυτός είναι που με καθοδηγεί σε μία άλλη χώρα», τόνισε ο Ρατσκόφσκι.

Ρωτήθηκε δε και για το αν είχε κάποια επαφή με τον Στιβ Μπένετ, τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ. Κάτι που έγινε σήμερα το πρωί στις 12:30, την ώρα που πολλά δημοσιεύματα τον παρουσίαζαν (όπως και όλη τη διαιτητική ομάδα) ως… άφαντο!

«Ο Στιβ Μπένετ ήρθε στο ξενοδοχείο στις 12:30. Ήταν η ώρα που είχαμε κανονίσει μια συνάντηση ώστε να συζητήσουμε διάφορα πράγματα. Μου είπε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα όσα έχουν συμβεί και πως πρέπει να ακυρώσει τον ορισμό μου. Είναι η απόφασή του και τη σέβομαι, αλλά δεν έχω κάνει τίποτα. Ελπίζω πως η αλήθεια θα λάμψει», κατέληξε στο sportfm.gr.

Κάπου εδώ, εγείρονται πολλά ερωτήματα! Ποιος ήταν ο άνθρωπος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που παρέλαβε τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και όλη τη διαιτητική ομάδα που ήρθε από την Πολωνία για το ΑΕΚ-Άρης; Γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέτρεψε τον 39χρονο ρέφερι από το να περάσει από αλκοτέστ και του συνέστησε να πάει στο ξενοδοχείο με την πρόφαση ότι έπρεπε «να ηρεμήσει η κατάσταση»;

Περιμένουμε με ανυπομονησία την ΕΠΟ να δούμε εάν θα πάρει θέση για τα όσα αποκαλύπτει ο Πολωνός διαιτητής. Για τον άνθρωπο που τον συνόδευσε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο, για το γεγονός πως έγινε ξαφνικά και χωρίς ουσιαστικό λόγο η αλλαγή του ρέφερι.

Για όλα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αμαυρώνοντας το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x