Stoiximan Super League

Η δεδομένη επιθυμία του Ρεμπρόφ για αποχώρηση και η εθνική Ουκρανίας στο βάθος!

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Το sportfm.gr έχει το ρεπορτάζ για τον Ουκρανό τεχνικό και τις επιθυμίες του.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι το τελευταίο όνομα που παίζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για τον πάγκο της ομάδας. 

Ο Ουκρανός τεχνικός έχει καλό βιογραφικό, με κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε Ντινάμο Κιέβου και Φερεντσβάρος και για έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τους Ούγγρους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια δεδομένα και κάποια «θέλω» του Ρεμπρόφ, στα οποία εμπλέκεται και η εθνική Ουκρανίας, στη «μάχη» της ΑΕΚ. Το sportfm.gr τα βάζει όλα κάτω και εξηγεί.

Η γενικότερη άποψη που υπάρχει για τον Ρεμπρόφ είναι εξαιρετική στην Ουκρανία και στην Ουγγαρία. Θεωρείται στα 46 του ένας τεχνικός που του αρέσει η πειθαρχία στα αποδυτήρια και βασίζει τα πλάνα του στην τακτική. Λάτρης του 4-2-3-1 με τις γραμμές να είναι κοντά, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Γενικότερα, η γνώμη που επικρατεί για τον ίδιο είναι θετικότατη και θεωρείται ένας τεχνικός που μπορεί να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, ακόμη και αν πρέπει να αλλάξει πολλά στο ρόστερ της.

Ο μισθός του Ρεμπρόφ ανέβηκε σημαντικά μετά το πέρασμά του από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί Τζένα, ενώ στην Φερεντσβάρος κυμαίνεται κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ. Ποσό που θέλει ο ίδιος και από την ΑΕΚ για να έρθει στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί του και ορισμένους συνεργάτες του. Όπως έκανε και στην Φερεντσβάρος με τους Ισπανούς, Αλμπέρτο Μπος και Ουνάι Μελγκόσα.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Ρεμπρόφ αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και επιθυμεί να αποχωρήσει από το τιμόνι της Φερεντσβάρος ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Η επιστροφή του στην πατρίδα του, Ουκρανία, δεν παίζει αυτή τη στιγμή και υπάρχει σοβαρός λόγος. Ο μεγάλος στόχος του είναι η εθνική Ουκρανίας και ήδη έχει μιλήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες μας με την ομοσπονδία της χώρας. Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με αυτή και θέλει να αναλάβει στη συνέχεια της καριέρας του την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Στην Ουκρανία δεν κρύβονται, επίσης. Είναι μεγάλος τους στόχος ο επαναπατρισμός του Ρεμπρόφ για την εθνική ομάδα, όταν αποφασιστεί να αποχωρήσει ο Αντρέι Σεβτσένκο. Παραμένει άγνωστο εάν αυτό θα είναι σε σύντομο, ή όχι, χρονικό διάστημα αλλά ίσως και να θεωρείται δεδομένο πως ο Σεργκέι Ρεμπρόφ θα είναι ο διάδοχος τού άλλοτε συμπαίκτη του στη Ντινάμο Κιέβου. Μέχρι και για να καθοδηγήσει παράλληλα με τον Σεβτσένκο την Ουκρανία στο Euro υπάρχει περίπτωση αλλά μοιάζει δύσκολο να συνυπάρξουν οι δυο τους στον πάγκο. Ας το κρατήσουμε σαν πιθανότητα! Γιατί το βάζει στις συζητήσεις του με κάθε ομάδα, όπως και με την ΑΕΚ, στο τραπέζι ο Ρεμπρόφ. Εφόσον έρθει πρόταση από την εθνική Ουκρανίας θα μπορεί να αποχωρήσει!

Η επιθυμία του Ρεμπρόφ για να αποχωρήσει από την Φερεντσβάρος είναι δεδομένη! Αναζητά κάποια άλλη πρόκληση στην καριέρα του, έχει βάλει και τον ατζέντη του να ψάχνεται σε άλλες χώρες. Κοιτάζει στη Ρωσία αρκετά, το όνομά του παίζει πολύ και εκεί σε ομάδες της, φετινής, πρώτης εξάδας...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x