Stoiximan Super League

Ροντινέι: «Ο Χάμες μού έχει πει ότι θέλει να παίξει στη Βραζιλία κάποια μέρα»

Σε δηλώσεις του στη Βραζιλία, ο Ροντινέι αποκάλυψε πως του είχε εκμυστηρευθεί ο Χάμες ότι κάποια στιγμή θέλει να αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Ο Ροντινέι μίλησε στο Charla Podcast και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην συμπαίκτη του Χάμες Ροντρίγκες. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Κολομβιανός άσος θέλει να αγωνιστεί στη Βραζιλία κάποια στιγμή.

Επιπλέον, ο 31χρονος μίλησε και για τον προπονητή που είχε στην Φλαμένγκο, Ζορζ Ζέσους.

«Ο Χάμες θέλει να μιλάει μόνο πορτογαλικά. Δεν θέλει να μιλάω ισπανικά μαζί του. Αναγκαζόμουν στην Φλαμένγκο να μιλάω ισπανικά με κάποιους παίκτες, ώστε να καταλαβαίνουν τα πάντα. Αλλά ο Χάμες θέλει μόνο πορτογαλικά.

Θα ταίριαζε στο Ρίο. Έχουμε μιλήσει και μου έχει πει ότι θέλει να παίξει στην Βραζιλία κάποια μέρα. Έχει και Βραζιλιάνους φίλους επίσης. Του έχω εξηγήσει πως είναι ωραία εδώ στη Βραζιλία, το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει για τη ζωή του. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι για αυτά».


Για τον Ζορζ Ζέσους που είχε προπονητή στην Φλαμένγκο ανέφερε: «Έχει διαφορετική μέθοδο, είναι διαφορετική από κάθε άποψη. Στην προπόνηση δεν υπήρχε πλάκα, ήταν δυνατή και έντονη. Νόμιζα ότι ήμουν γρήγορος και ότι έφτανα έγκαιρα στις μπάλες. Σε μια από τις πρώτες του προπονήσεις, μάρκαρα σε απόσταση τον επιθετικό, σίγουρος ότι θα έφτανε εκεί που νόμιζα, και αμέσως σφύριξε, σταμάτησε τα πάντα. Δεν ξέρω πώς να μιμηθώ την πορτογαλική προφορά, αλλά ήταν έτσι (σηκώνει τα χέρια του στο μέτωπό του), είπε: ''Φίλε, εγώ, στα 70 μου (σ.σ: στις 24/7 θα γίνει 69 ετών), παίζω στη θέση σου. Περπατάς;''. Έβριζε τους πάντες και σκέφτηκα θα έχουμε προβλήματα με αυτόν τον γέρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x