Stoiximan Super League

Έρχεται ο Κορδόν και τελειώνει του προπονητή στον Ολυμπιακό

Ο Κορδόν αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και αναμένεται να τρέξουν μία σειρά από εξελίξεις που αφορούν τον Ολυμπιακό, μεταξύ άλλων το θέμα του προπονητή και των μεταγραφών.

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για μία σειρά από εξελίξεις, με κυριότερο αυτή τη στιγμή την άφιξη του επόμενου προπονητή της ομάδας.

Ο Αντόνιο Κορδόν αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και μέσα στην επόμενη εβδομάδα εκτιμάται πως θα έχει τελειώσει η ιστορία με τον νέο τεχνικό.

Ο παράγοντας των Πειραιωτών έχει κάνει επαφές στην Ισπανία και κάποιοι από τους υποψήφιους παραμένουν εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις.

Ο Μαρθελίνο, για παράδειγμα, είναι πλέον υποψήφιος και για την Μαρσέιγ και ο Ιραόλα, με τη σειρά του, ακούγεται και για την Γουέστ Χαμ, ενώ στην «ερυθρόλευκη» λίστα παραμένουν ο Μπορδαλάς και ο Κίκε Σετιέν.

Ο Κορδόν θα έρθει στην Αθήνα μαζί με δύο συνεργάτες του, ο ένας είναι ο Ιγνάσιο Ναβάρο που ήταν μαζί του στη Βιγιαρεάλ και την Μπέτις, και θα έρθει μαζί άλλος ένας συνεργάτης που είχε και στην ομάδα από την Ανδαλουσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x