Stoiximan Super League

Ρούμπεν: «Η νίκη έρχεται με πολύ κόπο στα playoffs - Το καλύτερο που μπορούμε από εδώ και πέρα»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και το ερχόμενο κομβικό εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Την πεποίθηση πως αυτός και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν από εδώ και πέρα, εξέφρασε ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Στις δηλώσεις του που θα προβληθούν στο «Pre game show» της Cosmote TV, ο Ισπανός χαφ τόνισε πως δεν περίμεναν οι «πράσινοι» ότι θα ηττηθούν από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να παλέψουν για να πάρουν κάθε ματς από εδώ και πέρα.

Παρόλα αυτά, στα playoffs όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και η κάθε νίκη έρχεται με… πολύ κόπο!

-Σε ποιους τομείς θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα συγκριτικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;
«Ήταν πραγματικά μια σκληρή ήττα, εντός έδρας. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς όπως θα επιθυμούσαμε. Η αλήθεια είναι πως στα play off όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε όσο καλά ξεκινήσαμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε».

-Για το ματς με την ΑΕΚ που μοιάζει να είναι ένας «τελικός»;
«Θα έλεγα πως όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί, αλλά ο στόχος είναι ένας. Ο στόχος είναι να παίξουμε στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε την ήττα στον προηγούμενο αγώνα, διότι αυτό που προσβλέπουμε είναι πάντοτε η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Η περίοδος των playoffs απαρτίζεται πάντα από πολύ καλούς αντιπάλους. Είναι δύσκολοι οι αγώνες, η νίκη έρχεται με πολύ κόπο, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x