Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έχει εντοπίσει δεξί μπακ ο Άρης - Με όσους ετοιμοπόλεμους διαθέτει με Αμβούργο»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Άρης έχει βρει μια-δύο περιπτώσεις ακραίων αμυντικών και αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό με τη γερμανική ομάδα.

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης στην Αυστρία, με… φόντο το αποψινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Αμβούργο, σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Θα χρησιμοποιήσει ό,τι πιο ετοιμοπόλεμο διαθέτει στο σημερινό φιλικό με το Αμβούργο ο Μπούργος. Κάποιοι θα παίξουν λίγο περισσότερο από ότι πρέπει για τη χρονική στιγμή που βρίσκεται η προετοιμασία του Άρη. Υπάρχουν κάποιοι που είναι λίγο πιο έτοιμοι και η… πιτσιρικαρία. Το κακό είναι ότι παραμένουν και σήμερα οι υψηλές θερμοκρασίες, είναι λίγο δύσκολες οι συνθήκες και σαφώς αυτό θα επηρεάσει τις προσπάθειες των παικτών», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι η 11άδα των «κίτρινων» θα απαρτίζεται από τους Κουέστα, Εμπακατέ, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Ματέο, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Πάλμα και Χατζηιωάννου.

Ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι ο Ντιόπ πήγε χθες στην Αυστρία και αμέσως μπήκε σε μέρος του προγράμματος, ενώ πλέον στον Άρη βρίσκονται εν αναμονή και του Γκρέι, αφού ο Μπούργος θέλει να ενσωματώνονται άμεσα οι μεταγραφές.

Ενώ ερωτηθείς για την περίπτωση του Αϊχάδο, τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει για άλλον δεξιό μπακ, έχει εντοπίσει μια-δύο περιπτώσεις, με την μια μάλιστα να είναι και λίγο πιο προχωρημένη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x