Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Γκρέι πληρώνεται για να κάνει μία δουλειά και δεν την κάνει…»

Ακούστε τα νέα του Άρη από τον Αλέξη Σαββόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Άρη, μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και για τη διαφαινόμενη παραχώρηση του Ντανιέλ Μαντσίνι, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δείχνει… YOLO η φάση με τον Γκρέι. Προσπαθώ να είμαι ήρεμος, γιατί όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ο Γκρέι πληρώνεται για αυτή τη δουλειά και, μάλιστα, αδρά για να σκοράρει, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Όταν δεν κάνει τη δουλειά του, το πληρώνει η ομάδα και αδικεί τον εαυτό του. Το πρώτο ημίχρονο το πέταξε στα σκουπίδια ο Άρης», ήταν το σχόλιο του ρεπόρτερ της ομάδας για το παιχνίδι στη Βοιωτία.

«Υποχρεώθηκε να αλλάξει το πλάνο του ο Πάρντιου, αλλά δεν λειτούργησε εκείνο με τον Βόλο και ήθελε να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια στην άμυνα. Μετά είχε κενά από το 25’ και δεν μπόρεσε να γίνει πιο απειλητικός. Δημιουργεί ευκαιρίες, φτάνει στην αντίπαλη περιοχή και η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του Γκρέι, μπορεί να γίνει γκολ και ο αντίπαλος αμυντικός είναι μακριά και είχε τη δυνατότητα να εκτελέσει. Είναι πρόβλημα αυτό και θα πρέπει ο Άρης με κάποιον τρόπο να το λύσει τον Ιανουάριο. Θα το κάνει και δεν πρέπει να πάρει άλλο αναβολή αυτό και να προσθέσει έναν παίκτη με το εύκολο γκολ», πρόσθεσε.

Για την υπόθεση του Μαντσίνι, υπογράμμισε: «Από χθες το βράδυ υπάρχει μία κουβέντα για τον Μαντσίνι. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο, επειδή πολλές ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Μαντσίνι και ο Άρης μπήκε σε διαδικασία να το συζητήσει. Μόνο πρόταση από Ρωσία ήρθε επίσημη πρόταση, γύρω στο 1 – 1,2 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή είναι σε επαφή με τον παίκτη, για να δουν την απόφαση που θα λάβουν. Δεν ξέρουμε την πρόταση του Ολυμπιακού, αν και εικάζεται πως είναι πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει προκύψει κάτι για τον Καμαρά, αλλά είναι ένας παίκτης που είναι στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη, επειδή μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις. Το μόνο που επιβεβαιώνει ο Άρης είναι πως υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, πέρα από την ομάδα της Ρωσίας, και θα πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης για να προχωρήσει η μεταγραφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x