Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Υπάρχει πρόταση του Άρη στον Μαουρίσιο Λέμος»!

Ο Αλέξης Σαββόπουλος επιβεβαίωσε όσα γράφουν οι Τούρκοι για κρούση του Άρη στον Ουρουγουανό στόπερ Μαουρίσιο Λέμος, τονίζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM ότι υπάρχει πρόταση των «κίτρινων» στον 25χρονο!

Υπάρχει... φωτιά τελικά στην περίπτωση του Μαουρίσιο Λέμος, με τον Αλέξη Σαββόπουλο να επιβεβαιώνει όσα γράφουν οι Τούρκοι για κρούση του Άρη στον 25χρονο στόπερ!

Ο Ουρουγουανός, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, έχει στα χέρια του πρόταση από τους «κίτρινους», οι οποίοι και περιμένουν την απάντησή του. Στη λίστα, δε, για το κέντρο της άμυνας, εάν και εφόσον, βέβαια, ο Λέμος πει «όχι», υπάρχει ακόμη ένας παίκτης από Τουρκία, και άλλος ένας... αγνώστων λοιπών στοιχείων για την ώρα.

Οι Τούρκοι, πάντως, γράφουν ότι είναι θέμα χρόνου η αποδέσμευση του 25χρονου από την τουρκική ομάδα και η μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός μεταγράφηκε στη Φενέρ το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Λας Πάλμας (27αγώνες, ένα γκολ). Στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο, δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε σε μόλις δέκα αγώνες.

Στη Λας Πάλμας έπαιξε συνολικά τρία χρόνια, μετρώντας 81 συμμετοχές, ενώ για ένα μικρό διάστημα ήταν στην ιταλική Σασουόλο, αλλά και στη Ρούμπιν Καζάν. Έχει, επίσης, τρεις συμμετοχές στην εθνική Ουρουγουάης.

Ακούστε όσα είπε ο Αλέξης Σαββόπουλος τόσο για τον Λατινοαμερικανό όσο και για την εικόνα του Άρη στο φιλικό με τη Χάιντουκ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x