Stoiximan Super League

Σάσα: «Γεμάτο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό-Στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση»

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη για να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Σάσα, τονίζοντας ότι μπορεί να ανατρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» την κατάσταση. Τι είπε για το θέμα του προπονητή.

Ο Λούκας Σάσα βρέθηκε στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ μίλησε για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του, το δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό (15/09, 21:30) που ακολουθεί και το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την παρουσία του κόσμου σήμερα: «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει. Ερχόμαστε πιο κοντά με τον κόσμο και τους νιώθουμε δίπλα μας».

Για το κίνητρο που υπάρχει στα ντέρμπι: «Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Προερχόμαστε από δύο μη πετυχημένα αποτελέσματα. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή ώστε να παίξουμε με... 12 παίκτες και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την αλλαγή του προπονητή: «Τώρα χρειάζεται να παρθεί η σωστή απόφαση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα τα βελτιώσουμε».

Για το αν έχουν πεισμώσει στον Άρη με το ξεκίνημα: «Σχεδιάσαμε την σεζόν με τον έναν κόουτς και τώρα αλλάξαμε. Δεν είναι καλό να αλλάζει ένας προπονητής. Τώρα υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και τρόπος δουλειάς. Ήταν απόφαση του προέδρου και πρέπει να προσαρμοστούμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x