Stoiximan Super League

Σενάριο για ΑΕΚ και Τάνα! (video)

Την απόκτηση (και) εξτρέμ από τη Λας Πάλμας φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, η «Ένωση» θα μπορούσε να είναι ο προορισμός του 27χρονου Τάνα.

Μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει την ΑΕΚ με τον εξτρέμ Τάνα αναπτύχθηκε στην Ισπανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «udlaspalmas.net», η «Ένωση» θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 27χρονου ακραίου επιθετικού.

Ο Τάνα δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία και παρόλο που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, αναμένεται να αποχωρήσει.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν παρουσιάζεται πιθανό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα χνάρια των Αραούχο, Λιβάγια και Έλντερ Λόπες και να φορέσει κι εκείνος τα κιτρινόμαυρα.

Σημειώνεται ότι την περασμένη σεζόν ο Τάνα κατέγραψε 24 συμμετοχές στην Primera Division με 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά στη Λας Πάλμας έχει αγωνιστεί 117 φορές (με 13 γκολ και 11 ασίστ).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x