Stoiximan Super League

Σφιντέρσκι: «Συζητώ με τη διοίκηση για το συμβόλαιό μου, αλλά αφοσιώνομαι στους στόχους της ομάδας»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για το συμβόλαιό του, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή τον απασχολούν οι στόχοι της ομάδας του.

Στις συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του μεταξύ τους συμβολαίου (εκπνέει το καλοκαίρι του 2022) αναφέρθηκε ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο σκόρερ του «δικεφάλου του Βορρά» στο 1-1 της ομάδας του στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή τον απασχολούν οι στόχοι του ΠΑΟΚ, ενώ σημείωσε ότι οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται σταθερότητα σε όλες τις γραμμές.

O Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε στα κανάλια Novasports για:

-το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είμαστε στεναχωρημένοι, έπρεπε να έχουμε σκοράρει δις από το πρώτο μέρος και να έχουμε τελειώσει το ματς. Αντί αυτού φεύγουμε με ένα βαθμό. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, ο προπονητής επιλέγει το ποιοι παίζουν κι επιλέγει πάντα τους καλύτερους».

-τη συνέχεια των playoffs: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλες τις γραμμές. Είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε αρκετά ματς ακόμη και θα κάνουμε το παν για το καλύτερο δυνατό τέλος».

-το συμβόλαιό του και το μέλλον του: «Είναι αλήθεια πως έχω κάποιες συζητήσεις για το συμβόλαιο με τη διοίκηση αλλά δε με απασχολεί αυτήν τη στιγμή. Με νοιάζει η ομάδα και οι στόχοι της. Σ' αυτό αφοσιώνομαι. Τα υπόλοιπα μετά το τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x