Stoiximan Super League

Σίλντενφελντ: «Δεν ασχολούμαι…»

Πρόωρη είναι η όποια μεταγραφολογία γύρω απ' το όνομά του, όπως τόνισε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς το μόνο που τον απασχολεί είναι να συνεχίσει να βοηθάει τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες φήμες για το μέλλον του, ωστόσο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και δεν ασχολείται με το τι... κυκλοφορεί!

Ο Κροάτης στόπερ μίλησε για την αγχωτική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (3-1), χαρακτήρισε τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ ως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, ενώ αποθέωσε τον Μπεργκ για τις... αποδείξεις που δίνει εντός γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίλντενφελντ:

Για την αγχωτική νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Ανησύχησα λίγο μετά το 1-1 αλλά τελικά κάναμε τη δουλειά μας σωστά και πήραμε τη νίκη παρότι δεν παίξαμε πολύ καλά. Ο στόχος είναι οι 3 βαθμοί σε κάθε ματς για να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ. Δεν θέλουμε να έχουμε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ: "Μέχρι τότε είναι ένας μήνας. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Να είμαστε υγιείς και όταν έρθει η στιγμή για τη ρεβάνς να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση γιατί για μας θα είναι το πιο σημαντικό ματς όλης της χρονιάς".

Για τον Μπεργκ και τα γκολ του: "Τι να πω εγώ για τον Μάρκους; Μιλάει στο γήπεδο. Βλέπετε ότι είναι εξαιρετικός και βοηθάει την ομάδα".

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Λάτσιο και Τζένοα: "Δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Στόχος μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x