Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικό να πάει ο ΠΑΟΚ ως δεύτερος στον τελικό του Κυπέλλου»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει των δύο «τελικών» με τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα για τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο Ελλάδας, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Καλά πάει το πρόγραμμα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από το φύλλο αγώνα με τον Ολυμπιακού, αφού ο Λουτσέσκου φάνηκε ότι θέλει να επαναφέρει τους παίκτες που έλειπαν όλο αυτό το διάστημα. Φαίνεται ότι… γρήγορα-γρήγορα αρχίζει και μπαίνει κόσμος στην ομάδα και αλλάζει το ρόστερ, η ψυχολογία και η εικόνα για να προλάβει την τελευταία εβδομάδα και να πάρει τους δύο τελικούς που θεωρούν πως έχουν στον ΠΑΟΚ στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ και πρόσθεσε:

«Κάπως έτσι πάμε να δούμε πώς είναι ο κανονικός ΠΑΟΚ, έστω παίζοντας με το μυαλό παρά με το σώμα, που δεν ακούει πάρα πολύ. Αν βγάλουμε Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Αουγκούστο, όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι στην αποστολή και θα είναι σχεδιασμένος ο χρόνος για να μπορέσει να πάει να κερδίσει. Είναι σημαντικό, για ψυχολογικούς λόγους, να πάει ως δεύτερος στον τελικό του Κυπέλλου και θα ήταν πολύ κακό να πάει για παράδειγμα ως τέταρτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x