Stoiximan Super League

Σισέ: «Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο χθες και μου είπε να βάλω γκολ»

Ο Παπέ Σισέ αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο διάλογο που είχε με την κόρη του και της αφιέρωσε το ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπέ Σισέ στην κάμερα της Cosmote TV:
Για τα γκολ που πέτυχε: «Πραγματικά όμορφη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα δύο γκολ που πέτυχα. Είναι περίεργο για έναν αμυντικό να κάνει χατ-τρικ, με σταμάτησε ο τερματοφύλακας».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Κερδίζουμε τα εκτός έδρας ματς και αυτό είναι πολύ καλό. Είναι πολύ καλή νοοτροπία. Ο προπονητής κάνει καλή δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πού αφιερώνει τα γκολ: «Το πρώτο γκολ το αφιερώνω στην μητέρα μου και το δεύτερο στην κόρη μου, η οποία με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ και μου είπε να βάλω γκολ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x