Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Άχαστος στην επαρχία ο Ολυμπιακός με διαφορετικούς πρωταγωνιστές

O Ολυμπιακός έχει 6/6 νίκες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, με τις πέντε εξ αυτών να έχον έρθει στην επαρχία.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Κρήτη, επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ με ανατροπή. Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες έκαναν το 6/6 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, με τις πέντε νίκες από αυτές να έχουν έρθει στην επαρχία και μάλιστα με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Ο προπονητής της εξέδρας τα βάζει όλα κάτω και επισημαίνει τα σημεία-κλειδιά από το «διπλό» των «ερυθρόλευκων» στην Κρήτη.

Άχαστος στην επαρχία με διαφορετικούς πρωταγωνιστές: Πέμπτη νίκη σε ισάριθμες… εξορμήσεις του Ολυμπιακού στην επαρχία. Αυτή τη φορά με ανατροπή, όπως είχε και γίνει και κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ στα τέσσερα από αυτά έχει δεχτεί γκολ κάνοντας πιο δύσκολη τη δουλειά του. Σε αυτά τα παιχνίδια, ο Σισέ έχει σκοράρει τρία τέρματα, δύο έχουν οι Τικίνιο, Ελ Αραμπί και από ένα μετράνε οι Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες και ένα… αυτογκόλ. Ο Ολυμπιακός γεννά πρωταγωνιστές και βρίσκει τον τρόπο να φύγει νικητής από κάθε πολη που επισκέπτεται.

Τίποτα δεν θυμίζει τον παλιό… Μπα: Ο Σισέ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, αλλά ο Μπα δεν ήταν καλός. Κάνει τραγικό γύρισμα πριν το 1-0 και ο Βάτσλικ σώζει την ομάδα του, ενώ συνολικά ήταν ο χειρότερος της αμυντικής τετράδας. Σε γενικές γραμμές, ο Μπα φέτος δεν δείχνει καλό πρόσωπο, ούτε θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή των περασμένων σεζόν.

Εμβιλά, ο κυρίαρχος στον άξονα: Μέσα στα δύο από τα τρία γκολ, αλλά και ο δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε απόδοση μετά τον Σισέ. Τρομερή ποιότητα και εμπειρία, «ογκόλιθος» στον άξονα, αφού κόβει και… ράβει. Στην Κρήτη έκανε άλλη μια μεγάλη εμφάνιση, περιόρισε τους Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν που είναι οι κινητήριοι μοχλοί του ΟΦΗ και βοήθησε τους Πειραιώτεςνα φτάσουν στη 7η σερί νίκη τους.

Να ανοίξει το ροτέισον ο Νιόπλιας: Ο ΟΦΗ είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που διαθέτει ποιότητα κυρίως μεσοεπιθετικά, ενώ είναι καλή και στο τακτικό κομμάτι. Κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως, έδειξε κουρασμένη και από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου και φαίνεται πως ο Νίκος Νιόπλιας πρέπει να ανοίξει περισσότερο το ροτέισον ώστε να μην ξεμένει από δυνάμεις η ομάδα του όπως συνέβη στο δεύτερο μέρος. Το γκολ το έχει, αμυντικά έχει τα ζητήματά της, αλλά μπορεί με το πρόσωπο που δείχνει φέτος να ελπίζει στην εξάδα.

Ο κόσμος στο «Γεντί Κουλέ» χαίρεται με αυτό που βλέπει: Αναμφίβολα, ο ΟΦΗ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ψηλά στην βαθμολογία, κοιτάζοντας στα μάτια κάθε αντίπαλο και με στόχο να μπει στην πρώτη εξάδα και στα Playoffs. Ο τσαμπουκάς, το θράσος και το πάθος των παικτών, το καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιεί τον κόσμο του ΟΦΗ που δίνει βροντερό παρών σε κάθε αγώνα, στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x