Stoiximan Super League

Σκέψεις για ενίσχυση στην ΑΕΚ

Τα δεδομένα στην «Ένωση» μετά την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ.

Σκεπτικοί παρουσιάζονται οι ιθύνοντες της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Στην «Ένωση» σκέφτονται, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ενόψει του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ωστόσο, δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση επί του θέματος.

Έχουν υπάρξει κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη διοίκηση, ενώ έχουν φτάσει και κάποιες προτάσεις από μάνατζερ ή έπειτα από επαφές της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να γίνει γνωστή η απόφαση επί του θέματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x