Stoiximan Super League

Προπονητής Σλάβια Πράγας: «Ώριμη και εργατική ομάδα ο Παναθηναϊκός, μιλήσαμε και με Βατσλίκ»

Μέλι έσταξε ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, για τον Παναθηναϊκό στις δηλώσεις του μετά το εμφατικό 7-0 των Τσέχων επί της Σεντ Τζόζεφς και ενόψει του πρώτου αγώνα με το «τριφύλλι».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το άνετο 7-0 της ομάδας του επί της Σεντ Τζόζεφς και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Europa Conference League, εκεί όπου θα ανταμώσει με τους «πράσινους», ο 46χρονος κόουτς ρωτήθηκε, φυσικά, σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε, λοιπόν, ότι είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός αντίπαλος, ενώ αποκάλυψε ότι έχουν μιλήσει με τον συμπατριώτη του, γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, ζητώντας του προφανώς πληροφορίες…

Αναλυτικά είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός αντίπαλος.

Είδαμε κάποια ματς του Παναθηναϊκού από το τέλος της σεζόν και ένα από την προετοιμασία του, εκείνο με τη Λεβερκούζεν, όταν έπαιξε εξαιρετικά, μένοντας στο 0-0. Η Λεβερκούζεν, ουσιαστικά, δεν έκανε φάση!

Είναι μια ώριμη και ολοκληρωμένη ομάδα. Ξέρουμε πόσο ζόρικος είναι ο αντίπαλος, και πόσο δύσκολο είναι να βάλεις γκολ εναντίον του. Έχουμε ήδη μιλήσει με τον Τόμας Βατσλίκ.

Έχουν τρεις επικίνδυνους παίκτες μπροστά, το αριστερό άκρο είναι τρομερό, το ίδιο και ο πλέι μέικερ της ομάδας! Κάνουν εξαιρετική δουλειά με την μπάλα, ξέρουν πώς να την κρατήσουν και να την κυκλοφορήσουν. Είναι δύσκολο, βέβαια, για αυτούς να πιέζονται. Πρόκειται, πάντως, για μία πολύ εργατική ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x