Stoiximan Super League

Το… μετεωρολογικό δελτίο της Σούπερ Λίγκας: Τι καιρό θα έχει στα ματς ελέω της κακοκαιρίας «Oliver»

Η κακοκαιρία «Oliver» θα χτυπήσει τη χώρα μας από το βράδυ της Παρασκευής και ορισμένα από τα ματς που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο θα γίνουν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το τοπίο του καιρού αλλάζει απότομα από την Παρασκευή το βράδυ, με την κακοκαιρία «Oliver» να κάνει την… επίσκεψή της στη χώρα μας. Ο υδράργυρος κάνει βουτιά στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και όπως είναι λογικό, η κακοκαιρία θα επηρεάσει και τα παιχνίδια της Stoiximan Super League.

Όχι, βέβαια, σε ακραίο βαθμό ώστε να υπάρξει κάποιος κίνδυνος αναβολής ή κάτι αντίστοιχο, αλλά θα δυσχεράνει όπως και να το κάνουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ενδέχεται δε, να επηρεάσει και την προσέλευση στα γήπεδα, αφού σε αρκετές περιπτώσεις το κρύο θα είναι «τσουχτερό».

Το πρόγραμμα, πάντως, ξεκινάει σήμερα με τη μάχη στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και Βόλο. Ματς το οποίο δεν προλαβαίνει να… αγγίξει η κακοκαιρία, ενώ δεν θα υπάρξει πρόβλημα όπως φαίνεται -εκτός και αν υπάρξει ραγδαία επιδείνωση του καιρού- και στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, αλλά πιθανότατα και στο Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου



Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (17-18 βαθμοί Κελσίου): Στην περιοχή του Πειραιά και του Φαλήρου ο καιρός θα είναι καλός. Ιδιαίτερα στο διάστημα 17:00-20:00 που θα διεξαχθεί επί της ουσίας του ματς των δύο ομάδων, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 17 με 18 βαθμούς. Η υγρασία θα φτάσει ως και το 72%, ενώ θα πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ και ίσως να υπάρξει συννεφιά.

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός (6 βαθμοί Κελσίου, βροχόπτωση): Σκηνικό… χειμώνα θα έχει πιθανότατα το παιχνίδι στην Τούμπα, αφού σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού η θερμοκρασία θα είναι στους 6 βαθμούς Κελσίου, με την αίσθηση να είναι στον 1! Θα υπάρξει βροχόπτωση στο διάστημα 17:00-20:00, οπότε ίσως να επηρεάσει τον αγώνα σε μικρό διάστημα στο πρώτο μέρος. Η υγρασία θα φτάσει ως και το 85%, ενώ θα πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου



Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης (11-12 βαθμοί Κελσίου): Στην Καισαριάνη ο καιρός θα βολέψει τον κόσμο που θα θελήσει να παρευρεθεί στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος». Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 11-12 βαθμούς Κελσίου. Η υγρασία θα φτάσει ως και το 45%, ενώ θα πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (2-4 βαθμοί Κελσίου): Μπόλικο κρύο στην πρωτεύουσα των Ιωαννίνων, σε ένα… γνώριμο σκηνικό πάντως για το γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Η θερμοκρασία θα κυμανθεί ανάμεσα στους 2 και 4 βαθμούς, με την αίσθηση να είναι στον 1 ή ακόμη και στο 0. Η υγρασία θα είναι άνω του 70% και θα πλησιάσει το 90%, ενώ θα πνέουν άνεμοι 2 μποφόρ και ίσως να υπάρξει αραιή συννεφιά.

Λαμία-Ατρόμητος (6 βαθμοί Κελσίου): Αρκετό κρύο και στην πόλη της Φθιώτιδας, αφού όσοι βρεθούν στο «Αθανάσιος Διάκος» για να παρακολουθήσουν την εν λόγω αναμέτρηση θα το κάνουν με το θερμόμετρο να δείχνει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι χαμηλότεροι, γύρω στους 2 με 3. Η υγρασία θα είναι άνω του 50% και θα πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Άρης-Παναθηναϊκός (4-6 βαθμοί Κελσίου): Μια από τα ίδια και στη συμπρωτεύουσα, αφού το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στο «Κλ. Βικελίδης» θα διεξαχθεί σε χειμωνιάτικο… τοπίο. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από τους 4 ως τους 6 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η υγρασία θα είναι άνω του 50%, ενώ θα πνέουν άνεμοι 2-3 μποφόρ και ίσως υπάρξει αραιή συννεφιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x