Stoiximan Super League

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των playoffs και τη μάχη του τίτλου

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των playoffs και τη μάχη του τίτλου.

Iδανική πρεμιέρα στα playoffs της Σούπερ Λίγκας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παρέμεινε στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, αφήνοντας τους «ερυθρολεύκους» στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», κέρδισε τους 3 βαθμούς και φιγουράρει, έτσι, μόνη πρώτη με προβάδισμα 2 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο Άρης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί «κακό δαίμονα» του ΠΑΟΚ, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα με 1-0, γκρεμίζοντας τον «δικέφαλο του Βορρά» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα αποτελέσματα της πρεμιέρας των playoffs και τη μάχη του τίτλου.

Σχολιάζουν: Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Νικολακόπουλος, Γιώργος Τσακίρης, Κώστας Κετσετζόγλου, Διονύσης Δεσύλλας, Μπάμπης Χριστόγλου, Βάιος Τσούτσικας, Αλέξης Σαββόπουλος, Ηρακλής Αντύπας, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Βαϊμάκης, Νίκος Αθανασίου, Σταύρος Χονδροθύμιος, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Νίκος Παγκάκης.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x