Stoiximan Super League

Στάικος: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, η Λαμία έκανε δυο ευκαιρίες και σκόραρε»

Στην απόδοση του ΠΑΣ Γιάννινα στην ήττα από τη Λαμία στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Θανάσης Στάικος, στην κάμερα της Cosmote Tv.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει κάτι στη Λαμία και ηττήθηκε με 2-1 από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Θανάσης Στάικος, μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι παίκτες του άξιζαν κάτι κάτι παραπάνω, προσθέτοντας ότι οι γηπεδούχοι ουσιαστικά έκαναν δυο ευκαιρίες και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ:
«Όλοι είδαν ότι αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Ουσιαστικά ο αντίπαλος έκανε δύο ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία έκλεισε τους χώρους και στα τελευταία λεπτά αφήσαμε και εμείς χώρους γι' αυτό είχε και η ομάδα της Λαμίας ευκαιρίες και να αυξήσει το σκορ. Ήταν μια καλή εμφάνιση της ομάδας η οποία δεν συνδυάστηκε με νίκη και επειδή είναι συνεχόμενες οι ήττες μας πρέπει να συνδυάζουμε τις καλές εμφανίσεις και με βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x