Stoiximan Super League

Στάικος: «'Ημασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε για την ήττα του ΠΑΣ από τον Βόλο, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο ματς και δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να ηττηθεί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε στους «Ζωσιμάδες» την ήττα από τον Βόλο (0-1) και έμεινε για όγδοο σερί παιχνίδι μακριά από τα ροζ φύλλα με έξι ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Θανάσης Στάικος τόνισε μετά το ματς ότι η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στον αγώνα και ότι το σκορ δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα του αγώνα, σχολιάζοντας πως ο Βόλος σκόραρε στη μόνη του ουσιαστική ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη σχεδόν σε όλο το ματς. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, σχεδόν στο μισό γήπεδο γινόταν το παιχνίδι, είχαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες χωρίς όμως να έχουμε τη μεγάλη φάση, μας έλειψε μια ποιοτική τελική πάσα ή μία καλή τελική ενέργεια που να μπορεί να γίνει γκολ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν τις τελειώσαμε ιδανικά όπως στο τέλος με τον Ριένστρα. Δυστυχώς ο αντίπαλος στη μοναδική φορά που μπήκε στην περιοχή μας πέτυχε γκολ. Δεν είναι δίκαιο το σκορ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, έχουμε πει πολλές φορές ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με οχτώ παιχνίδια να απομένουν οπότε θέλουμε πολύ προσπάθεια ακόμα.

Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε βάση εικόνας και ευκαιριών να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο, ακόμα και σήμερα αλλά σας είπα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι στο τέλος η ομάδα θα είναι εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x