Stoiximan Super League

Στάικος: «Νιώθουμε μια πικρία, πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Εμφανώς απογοητευμένος με την εξέλιξη της αναμέτρησης και την ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-1), εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Στάικος.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως το γκολ στο φινάλε αφήνει μια... πικρία στην ομάδα του, ενώ παράλληλα ανέφερε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου:

«Όταν δέχεσαι ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού έχεις πάντα μία πικρία. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, δημιούργησε και κάποιες ευκαιρίες, όπως και εμείς. Μπορώ να πω, πως αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο θα έδειχνε την εικόνα του ματς. Όμως, αυτά συμβαίνουν σε τέτοιες αναμετρήσεις, μία φάση μπορεί να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ήμασταν κοντά στο πλάνο που είχαμε θέσει, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη κατοχή για να «παγώσουμε» το ρυθμό. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά τα παιδιά έμειναν πιστά στο πλάνο, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x