Stoiximan Super League

Στάικος: «Πιο συγκεντρωμένος ο ΠΑΣ φέτος»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Θανάσης Στάικος από το 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα εις βάρος της Κηφισιάς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε εξαιρετική πρεμιέρα νικώντας 3-0 την Κηφισιά, με τον Θανάση Στάικο να εκτιμά πως η ομάδα του είναι πιο συγκεντρωμένη φέτος.

Αναλυτικά:

«Η συνοχή της ομάδας φέτος δείχνει ότι είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο ομάδα, λογικό είναι αυτό. Σαν πρεμιέρα με δυο μέρη, ένα έγινε χτες, είχαμε ένα σοβαρό ημίχρονο, είχαμε στην κατοχή υψηλά ποσοστά , πολλές ευκαιρίες, τελικές.

Είναι κοντά σε αυτά που θέλουμε στους αγώνες και μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα ήταν ένα άλλο παιχνίδι μετά από τις πρωτόγνωρες συνθήκες, η διαχείριση θα ήταν πιο προσωπική αλλά βρήκαμε τον τρόπο όπως με την εκτέλεση φάουλ του Κόντε αλλά και με ομαδική δουλειά φτάσαμε σε μια καθαρή νίκη, δίκαιη, συγχαρητήρια στους παίκτες.

Είναι θετικά σημάδια. Ο Πέδρο ταλαιπωρήθηκε αλλά ο καλός μεταβολισμός του δίνει το δικαίωμα να παίζει έτσι, να σκοράρει όπως ξέρει καλύτερα από πολλούς. Ο Γκάρο θα μας βοηθήσει, δεν είναι ακόμη στο βαθμό που θέλουμε, έχει τα στοιχεία αλλά βοήθησαν όλοι οι παίκτες, ο Εραμούσπε, ο Κλέιμαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x