Stoiximan Super League

Στάικος: «Θα κάνουμε την προσπάθεια μας μέχρι τέλους»

Η Λαμία δεν κατάφερε να μείνει όρθια μέσα στο Αγρίνιο και ηττήθηκαν με 1-0 από τον Παναιτωλικό. Μετά το φινάλε του ματς ο Θανάσης Στάικος τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει την προσπάθεια της μέχρι τέλους.

Άλλη μία ήττα γνώρισε η Λαμία μέσα στη σεζόν, με τον Παναιτωλικό να παίρνει τη νίκη με 1-0 μέσα στο Αγρίνιο για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Θανάσης Στάικος, τόνισε ότι αυτός και η ομάδα του δεν θα σταματήσουν αν παλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι θα γίνει η αξιολόγηση του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Θανάσης Στάικος:
«Θα πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος και να αξιολογήσουμε όλα τα παιδιά ενόψει και της συνέχειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x