Stoiximan Super League

Στάικος: «Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και ήταν καταστροφικό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Θανάση Στάικου μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο.

Στο δεκάλεπτο που ακολούθησε μετά το προβάδισμα που πήραν οι παίκτες του στάθηκε ο Θανάσης Στάικος στο τέλος του ματς του Περιστερίου. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτήρισε το διάστημα αυτό καταστροφικό, το οποίο τελικά έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

«Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και ισορροπημένο. Προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Κάποιες στιγμές όμως που δεν είχαμε συγκέντρωση δεχθήκαμε δύο γκολ. Κάναμε καλή προσπάθεια αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση για να παίρνουμε και βαθμούς. Δεν είχαμε απειληθεί καθόλου και δείχναμε να ελέγχουμε το παιχνίδι , αλλά σε ένα διάστημα δέκα λεπτών χάσαμε τη συγκέντρωση μετά το προβάδισμα και αυτό το δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό», ανέφερε και πρόσθεσε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ:

«Πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς με τον ΟΦΗ που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μέχρι τώρα γενικά έχουμε καλά σχόλια από αντιπάλους και καλές εντυπώσεις, όμως μας λείπουν οι βαθμοί και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x