Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις ο Χουάνγκ, πιθανό να παίξει με Σλόβαν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σχετικά με την προετοιμασία από πλευράς Κάρλος Κορμπεράν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτούς που είδαμε, θα τους δούμε σε μεγάλο βαθμό στο αυριανό παιχνίδι. Οπότε το σύστημα αλλάζει. Γιατί έχει δοκιμάσει τρεις πίσω. Βρσάλικο, Σωκράτη, Σισέ και ο Μανωλάς έχει ενοχλήσεις. Και να ήθελε να κάνει κάποια άλλη δοκιμή δεν βγαίνουν τα κουκιά, ο Μπα είναι ο τελευταίος. Ο Αβράαμ πλέον είναι σε άλλο πόστο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αριστερά Ρέαμπτσιου, δεξιά τον Ραντζέλοβιτς αλλά και τον Άβιλα για φουλ μπακ στα δεξιά. Έκανε κάποιες δοκιμές με Κανέ. Χθες έκανε εμβιλά και Μαντί. Δεν υπάρχει το 4-3-3 που ξέραμε με τον Μαρτίνς. Ο Βρσάλικο είχε παίξει αρκετές φορές ως δεξί στόπερ στην Ατλέτικο. Και ο Μαρτίνς τον είχε δοκιμάσει σε συγκεκριμένη θέση. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρει χρόνο συμμετοχής ο Χουάνγκ που έχει διαφορετικά στοιχεία από τους χαφ του Ολυμπιακού», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα μεταγραφικά της ομάδας, υπογράμμισε: «Ο Μπάρντι είναι ένας και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Είναι οι απαιτήσεις του παίκτη σύμφωνα με όσα λένε στην Ισπανία, ενώ ο Ολυμπιακός δεν λέει τίποτα για την υπόθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x