Stoiximan Super League

Χουάνγκ Ινμπομ: «Θέλω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

Συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του, παραχώρησε ο Χουάνγκ Ινμπομ, όπου δήλωσε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Σε Μέσο της χώρας παραχώρησε συνέντευξη ο Χουάνγκ Ινμπομ, με τον 26χρονο μέσο του Ολυμπιακού να δηλώνει αρχικά: «Είχα αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, που ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα. Και θέλω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα, για πρώτη φορά! Θεωρώ, επίσης, πως είναι ένα καλό μέρος, προκειμένου να βελτιώσω τα στατιστικά μου στην επίθεση.

O Mπέντο μου είπε πως είναι ένα πολύ μεγάλο club. Πρόκειται για μια ομάδα, με πολύ καλές εγκαταστάσεις και υποδομές και οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και ενημερωμένοι για όλες τις λεπτομέρειες στην ομάδα».


Ενώ στην συνέχεια δήλωσε: «Μπορεί η ομάδα να αποκλείστηκε από το Champions League, αλλά συνεχίζω να ονειρεύομαι τη μέρα που θα αντιμετωπίσω τους φίλους μου και συμπατριώτες, Κιμ, της Νάπολι και Χουάνγκ, της Γούλβς, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο.

Το Champions League είναι το μεγαλύτερο τουρνουά στο ποδόσφαιρο της Ευρώπης και θα ήταν μια μεγάλη τιμή να ανταλλάξω φανέλες με τους συμπατριώτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x