Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έστειλε ένα μήνυμα προς όλους χθες ο Ολυμπιακός»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Ολυμπιακού, και μάλιστα με ανατροπή, επί του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχω την εντύπωση ότι στο πρώτο ημίχρονο, στο πρώτο 20λεπτο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Απλά στο δεύτερο ημίχρονο έγινε η ανατροπή, έβαλε τρία γκολ και σου μένει περισσότερο αυτό στο μυαλό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τελικά είδαμε έναν Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε αυτό που δικαιούταν. Μία νίκη που είχε ανάγκη ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ και ήρθε σε μία κρίσιμη στιγμή, τρεις μέρες μετά την ισοπαλία με τον Άρη και την παραίτηση του Μίτσελ. Και καταλαβαίναμε γιατί έλεγαν στον Ολυμπιακό ότι ήταν “τελικός” με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Χθες είχαμε έναν “τελικό” και έρχεται άλλος ένας “τελικός” την Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Υπήρξε ένα μήνυμα ότι “είμαι εδώ και δεν έχω εγκαταλείψει, ενώ είμαι σε καλή κατάσταση”. Ο Ανιγκό άνοιξε το ροτέισον. Ο Σισέ δεν μπορώ να πω ότι πιέστηκε ιδιαίτερα μετά την είσοδό του στο γήπεδο, αντικαθιστώντας τον Σωκράτη που είχε ενοχλήσεις. Μέρα-μέρα θα πάει του Παπασταθόπουλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x