Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Άλλος ο Ολυμπιακός μετά την έξοδο Φορτούνη-Μασούρα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έβαλε τον Ποντένσε γιατί δούλεψε δύο εβδομάδα και στα ρεπό του ήταν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Χθες μας θύμισε την ποιότητά το και έβγαλε την ασίστ στον Ελ Καμπί, έχοντας τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής, παρά το πρώτο του πέρασμα από την ομάδα. Ήθελε λίγο χρόνο, γιατί δεν είχε ματς στα πόδια του από τη Γουλβς. Η λογική λέει με την πάροδο των αγώνων θα ανεβάσει περισσότερο την προσφορά του στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός θέλησε να κάνει το παιχνίδι του, όπως είχαμε δει και στα προηγούμενα παιχνίδια, παίζοντας ψηλά, δημιουργώντας κινδύνους για την αντίπαλη άμυνα. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο 20λεπτο ίσως έκανε το χειρότερο ξεκίνημά του. Όσο ήταν ο Φορτούνης μέσα, φάνηκε ότι η ομάδα θα το παλέψει για να πάρει το τρίποντο μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αλλαγές, ωστόσο, δεν βοήθησαν όσο θα περίμενε και ο Μαρτίνεθ, ο οποίος ξέρει καλύτερα από όλους την ομάδα του. Η ομάδα με Φορτούνη και Μασούρα, ήταν άλλη εικόνα της ομάδας χωρίς εκείνους», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φράιμπουργκ, είναι ξεκίνημα της σεζόν και όλα αυτά επηρεάζουν τις αποφάσεις ενός προπονητή, όταν έχει συνεχόμενα ματς να διαχειριστεί. Η ομάδα τώρα χτίζεται και δείχνει πως προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό».

Στο τέλος, μίλησε για τις ποιοτικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, με τελευταίους τους Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν περισσότερο στο ματς με τη Φράιμπουργκ, για την πρεμιέρα του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x