Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός στέκεται όρθιος και στα δύσκολα, μακριά από το Καραϊσκάκη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του, στάθηκε όρθιος, θυμίζοντας ότι και στο Βέλγιο κόντρα στη Γκενκ, βρέθηκε πίσω στο σκορ γρήγορα, όπως συνέβη χθες με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αλλά και στα δύο παιχνίδια, μπόρεσε και ισοφάρισε, παίρνοντας την πρόκριση επί βελγικού εδάφους και χθες ένα αποτέλεσμα, που ίσως δεν είναι το καλύτερο, αλλά μπορεί την άλλη Δευτέρα να γίνει πιο… όμορφο, μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και το Ολυμπιακός-Κηφισιά.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πάντως, ότι οι Πειραιώτες δεν δείχνουν ακόμα έτοιμοι, πιθανότατα λόγω των πολλών αλλαγών του ρόστερ τους, να πάνε για το κάτι παραπάνω, όπως θα περιμέναμε χθες να χτυπήσουν το «διπλό» στο δεύτερο ημίχρονο.

Εξέφρασε, παράλληλα, την άποψη ότι ο Μαρτίνεθ βιάστηκε στην αλλαγή του Μασούρα, λέγοντας ότι θα μπορούσε να παίξει αυτό το πιο συντηρητικό 4-3-3 όπως το ήθελε, βάζοντας στη συνέχεια τον Ιμπόρα αντί του Μασούρα αλλά κρατώντας στην ενδεκάδα του Φορτούνη, που ήταν κομβικός επιθετικά για την ομάδα.

Τέλος, μίλησε για τη διαιτησία, λέγοντας ότι όλες οι κρίσιμες αποφάσεις του Πορτογάλου Ντίας πήγαν υπέρ της ΑΕΚ και ότι ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός, που ήταν… τίμιος ο VAR και οι επόπτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x