Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν δείχνει αρνητικός ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Γκάρι»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο όσον αφορά το ενδιαφέρον της Κόνιασπορ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αποστολή θα είναι έκπληξη αν δεν είναι και οι δύο, αφού είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν θα είναι υπερβολικό και να είναι και στην ενδεκάδα. Θα περιμένουμε τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, για να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μίτσελ. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Μπουτούτσι, αλλά ο Μίτσελ είναι εκείνος που αποφασίσει και εκείνος θα κρίνει σε τι κατάσταση είναι οι δύο παίκτες», τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας για το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή ο Κανός και ο Μπουτούτσι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα τουρκικά σενάρια για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Η Κόνιασπορ θέλει και τον Γκάρι Ροντρίγκες και ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να είναι αρνητικός. Μέχρι τις 8/2 είναι ανοικτές οι μεταγραφές εκεί και σήμερα, αύριο θα έχει φανεί αν θα προχωρήσουν για τον δανεισμό ή την αγορά του παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x