Κώστας Νικολακόπουλος

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μπένετ, ο Κρούζλιακ και ο Μίχελ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει δεδομένα στο sport-fm.gr με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

• Σύμφωνα με το έγκυρο Dikisports διαιτητής στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ και τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ ο 38χρονος γνωστός διεθνής Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ, έχοντας ήδη σφυρίξει τέσσερα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή σεζόν.

• Ο Κρούζλιακ στην καριέρα του έχει διευθύνει μία φορά αγώνα του ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει, 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 17/05/2022, τελευταία αγωνιστική. Με εκείνη τη νίκη ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Στο 91' ο Σλοβάκος είχε αποβάλει τον Μακέντα, που έτσι έχασε τον τελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, λίγες μέρες αργότερα.

• Ο Κρούζλιακ έχει διευθύνει και μία φορά αγώνα του Ολυμπιακού. Και ο Ολυμπιακός έχει χάσει, 0-1 από την Ντινάμο στο Κίεβο στις 21/02/2019 στη ρεβάνς των πρώτων νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση έχοντας φέρει 2-2 στο Καραϊσκάκη.

• Ο Κρούζλιακ θεωρείται στην πατρίδα του εδώ και πολλά χρόνια ο καλύτερος διαιτητής και διάδοχος του Λούμπος Μίχελ, του Σλοβάκου παλιού διεθνή διαιτητή που έφτασε να παίξει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μπένετ, ο Κρούζλιακ κι ο Μίχελ

• Ο Μίχελ ήταν τρία χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2018, αθλητικός διευθυντής και πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.

• Αυτά. Καταγραφή δεδομένων. Ούτε σχόλια. Ούτε συνειρμοί. Δεδομένα μόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x