Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο»

Το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φαντάζομαι ότι ήθελε να ξεκουράσει τον Μπακαμπού, ο οποίος – σύμφωνα με τις δηλώσεις του – εκείνος ζήτησε να μην ξεκινήσει στο ντέρμπι. Στέκομαι στον Μπακαμπού, γιατί αυτός ήταν το μεγάλο ερωτηματικό. Έβαλε Χάμες, Φορτούνη και Ελ Αραμπί, δεν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, αν και ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο μέρος του ντέρμπι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν του βγήκε τίποτα του Ολυμπιακού… Έγιναν και τα λάθη, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και σε συνδυασμό με όλα τα λάθη, ήρθε δικαιολογημένα αυτό το αποτέλεσμα. Για ακόμα για έναν παιχνίδι είδαμε έναν Ολυμπιακό χωρίς συνέχεια στις εμφανίσεις του, αφού δεν έκανε καλή εμφάνιση μετά από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αποδείξει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά πρέπει να το κάνει με την εμφάνισή του μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x