Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός μία από τις ομάδες που θέλουν τον Τούρκο… Χάαλαντ»

Ο Ολυμπιακός όπως και άλλες ομάδες από την Ευρώπη και την Τουρκία φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Τούρκο που θυμίζει τον… Χάαλαντ.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού καθώς και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως και των μεγάλων τουρκικών φέρεται να βρίσκεται ο Εφεκάν Μπαρλίκ.

Πρόκειται για έναν 19χρονο επιθετικό, τον οποίο πολλές ιστοσελίδες τον χαρακτηρίζουν αρκετά ταλαντούχο και τον παρομοιάζουν με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, λόγω του σωματότυπού (1,93) του και του τρόπου παιχνιδιού του, ο οποίος θυμίζει αρκετά τον Νορβηγό επιθετικό.

Ο Μπαρλίκ ανήκει στην Μπασάκσεχίρ, και αγωνίζεται την εφετινή σεζόν ως δανεικός στην Ουσάκ Σπορ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Τουρκίας.

Τα δημοσιεύματα αυτά θέλουν για τον νεαρό παίκτη να ενδιαφέρονται ομάδες όπως οι Γιουβέντους, Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσέ, και ο Ολυμπιακός, με την «Γηραιά Κυρία» να έχει τσεκάρει αρκετές φορές τον παίκτη αγωνιζόμενο.

Ο Μπαρλίκ στα δέκα παιχνίδια που έχει συμμετοχή έχει σκοράρει έξι φορές, στρέφοντας πάνω του τα βλέμματα. Το συμβόλαιό του βρίσκεται προς το τέλος του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x