Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν υπήρχε χθες στο γήπεδο ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τόσο κακή εμφάνιση από τόσους πολλούς παίκτες μαζεμένους δεν έχω ξαναδεί. Οι μέτριες εμφανίσεις δεν φαίνονται, γιατί οι ατομικές ενέργειες έκρυβαν κάποια κακά σημεία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Μαρτίνς είπε ότι μπορεί να τον ξυπνήσει αυτό το αποτέλεσμα. Με τέτοιες εμφανίσεις, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να διατηρήσει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό που δείχνει να ανεβαίνει περισσότερο. Να δεχθώ όλα τα δεδομένα της αναμέτρησης, αλλά να μην μου πει κανείς για απουσίες», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Σταματέλος υπογράμμισε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες λόγω απουσιών, την ώρα που ο Απόλλων είχε 15 παίκτες εκτός και είχε άλλον προπονητή στον πάγκο του. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Οι δύο βαθμοί που έχασε είναι σημαντικοί. Αν έχουν χαλαρώσει οι παίκτες, πρέπει να το λύσει ο Μαρτίνς και να κάνει καλύτερη διαχείριση ο ίδιος».

Σε ό,τι αφορά την φετινή παρουσία του Μαντί Καμαρά και τα παιχνίδια που έρχονται, τόνισε: «Δεν κερδίζει κάτι ο Καμαρά, αν πιστεύει κάποιος ότι δεν πήρε μεταγραφή και ξενέρωσε. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτός αρνητικός, οι περισσότεροι παίκτες ήταν για αλλαγή στο ημίχρονο. Δεν είναι αναμέτρηση που θα ζητήσουμε ευθύνες από έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Δεν υπήρχε χθες στο γήπεδο ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο και να πετυχαίνει τον στόχο του. Τον στόχο του που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μένει να φανεί αν χτύπησε το καμπανάκι ενός του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x