Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Φήμη για την ώρα ότι θα ενεργοποιηθεί ο Φορτούνης, περιμένουμε τις επιλογές Μίτσελ…»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ και ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ξαφνικά υπάρχει μία φήμη πως θα ενεργοποιηθεί ο Φορτούνης, με φημολογία όμως δεν κάνουμε ρεπορτάζ. Περιμένω να δω τις επιλογές του Μίτσελ, ο οποίος έδειξε πως στις επιλογές του δεν ήταν μέχρι τώρα ο Φορτούνης και ο Λάιντνερ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν γίνεται να μην είναι στις επιλογές του προπονητή το Σάββατο και την Τετάρτη να τον έχει στα πλάνα του», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση, όμως για να συμβεί αυτό θέλει τεράστια προσπάθεια απ’ όλη την ομάδα και όχι την εικόνα που είδαμε στο φινάλε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με την εικόνα που είδαμε με τον ΠΑΟΚ δυσκολεύομαι να εκτιμήσω πώς θα συμβεί αυτό. Και ακολουθεί και μετά το Αγρίνιο και ο εκτός έδρας αγώνας με τη Φράιμπουργκ, με τον προπονητή να πρέπει να κάνει πλάνα με δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Το Αγρίνιο, όμως, είναι και μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x