Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έχει πρόβλημα στη δημιουργία ο Ολυμπιακός, θέλει προσοχή η ανασταλτική λειτουργία»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Στην εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο πρώτα φιλικά με Ριντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ αναφέρθηκε Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μετέφερε τα τελευταία νέα από το μεταγραφικό μέτωπο.

«Με τα δύο φιλικά, δεν μπορείς να βγάλεις σαφή συμπεράσματα. Ο Μαρτίνς σίγουρα θα διαπιστώνει πώς είναι η ομάδα, την οποία γνωρίζει πολύ καλά αρκετούς από τους παίκτες του. Κάποια από τα σχήματα που δοκίμασε, ή τα πρόσωπα που επέλεξε, να μην τα δούμε ξανά στη συνέχεια. Γίνονται τα παιχνίδια για να βγάλει συμπεράσματα, σε διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με μία προπόνηση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός, κατά τη γνώμη μου, είχε δημιουργία του παιχνιδιού και είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξει. Το είχε και πέρσι το ίδιο θέμα, αλλά υπάρχει το πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα και προκύπτει πρόβλημα ανασταλτικά. Κυρίως στην προσπάθεια να συνεννοηθούν οι μέσοι με τους κεντρικούς αμυντικούς, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να δημιουργεί φάσεις πολύ πιο εύκολα από ό,τι θα έπρεπε».

Ακούστε τα όσα είπε για τα τελευταία «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά νέα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x