Stoiximan Super League

Σταματέλος: Γι’ αυτό μίλησε στους παίκτες ο Μαρτίνς - Το θέμα πώς θα διορθώσει ο ίδιος τον Ολυμπιακό

Για τον λόγο που ο Πέδρο Μαρτίνς συζήτησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού -αλλά και την ανάγκη να βρει εκείνος τον τρόπο που θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Σταματέλος

Στον τρόπο που προσπαθεί να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο Πορτογάλος συζήτησε με τους παίκτες, ώστε να πάρει και τη δική τους γνώμη για το τι πήγε λάθος στη Λεωφόρο (αλλά και επειδή δεν ήθελε να τους ρίξει το φταίξιμο).

Τόνισε όμως ότι η άποψη των ποδοσφαιριστών, εκτός από προφανής (ότι δεν έπαιξε καλά επιθετικά η ομάδα) είναι και δευτερεύουσας σημασίας, καθώς εκείνο που μετράει είναι το πώς μπορεί ο ίδιος ο προπονητής να διορθώσει την κατάσταση.

Όσο για το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, εκτίμησε ότι θα υπάρξουν αλλαγές, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει σοβαρή προσέγγιση για να μην επαναληφθούν φαινόμενα Λεβαδειακού.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x