Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Σημαντικές οι πιθανότητες να ανανεώσει ο Ελ Αραμπί»

Ο Νίκος Σταματέλος βλέπει αρκετά πιθανή την παραμονή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό.

Θετικό είναι το κλίμα για την ανανέωση συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Και οι δύο πλευρές θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Αυτό αποτελεί μια καλή βάση και δίνει σημαντικές πιθανότητες για να μείνει ο Ελ Αραμπί. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η συνάντηση και θα ξέρουμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Σχετικά με το τι θα γίνει με την επιθετική γραμμή της ομάδας το καλοκαίρι, τόνισε: «Για τον Τικίνιο υπάρχει ενόχληση από την Πορτογαλία και δεν είναι τίποτα σίγουρο. Θυμίζουμε πως ο Χασάν είναι δανεικός, αλλά υπάρχει πιθανότητα να πάρει και άλλον φορ ο Ολυμπιακός, που θα μπορεί να παίξει μαζί με τους κλασικούς φορ της ομάδας».

Όσο για το πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό αδιάφορο βαθμολογικά ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ; «Η ενδεκάδα που θα παίξει απόψε θα μοιάζει αρκετά σε αυτή που έπαιξε με τον Άρη στο ‘Βικελίδης’. Μην ξεχνάμε πως είναι το παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη απόδοση από τα τελευταία παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x