Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Καλύτερη από ό,τι πιστεύαμε η Μπάτσκα Τόπολα, αλλά και ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στη φόρμα που έχουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η προσεχής του αντίπαλος στο Europa League.

Μια κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες θα είναι αυτή της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Η Μπάτσκα Τόπολα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι υπολογίζαμε όταν έγινε η κλήρωση, αλλά από την άλλη και ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερη εικόνα από ό,τι περιμέναμε τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν και με τόσες νέες μεταγραφές. Οι Σέρβοι δείχνουν πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι, που ούτως ή άλλως είναι πολύ σημαντικό, δεν θα είναι καθόλου εύκολο», ανέφερε.

«Ο Μαρτίνεθ προβληματίζεται για το κέντρο άμυνας. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Φρέιρε, ενώ και ο Ιμπόρα έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ευτυχώς επιστρέφουν ο Ρέτσος και ο Έσε, που προφυλάχθηκαν για να παίξουν την Πέμπτη», πρόσθεσε, ενώ μίλησε και για τα πλάνα για την ενδεκάδα.

Τέλος σχολίασε την εικόνα του Ορτέγκα στα Γιάννενα. «Νομίζω πως μετά τον Ροντινέι, ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιμάται ήσυχος για τα άκρα της άμυνας και με τον Ορτέγκα. Ήταν πολύ καλός και όσο περνά ο καιρός μπορεί να γίνεται και καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x