Το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, με τη νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή με αντίπαλο τον ΟΦΗ, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κρατάμε δύο εικόνες. Του πρώτου ημιχρόνου την ξεχνάμε και στο δεύτερο έβγαλε αντίδραση η ομάδα, χάρη στην ποιότητα των παικτών του. Το λέω για άλλη μία εβδομάδα, πως ο Ολυμπιακός και οι ποδοσφαιριστές του χρειάζονται χρόνο για να έρθουν στα επιθυμητά επίπεδα. Και ο Χάμες, σε όποια κατάσταση κι αν είναι και όπου κι αν έχει παίξει, είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Χθες ο Ολυμπιακός, πέρα από τους τρεις βαθμούς, κέρδισε ηρεμία και ψυχολογία. Δεν ήταν μία εύκολη νίκη, ήρθε με ανατροπή σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Σήμερα θα μάθουμε για τον Άβιλα, ο οποίος έχει ενόχληση στον δικέφαλο. Υπάρχει μία αισιοδοξία, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Σωκράτης, ο Μπα και τι θα γίνει με τον Σισέ, με τον Εμβιλά να δίνει μία επιπλέον λύση πίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x