Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Με Βρουσάι αντί Λαλά και Μανώλα αν είναι καλά, ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Σταματέλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τουλάχιστον δύο αλλαγές στην 11άδα του στο ματς με τον ΠΑΣ και αναφέρθηκε στις δηλώσεις των Πέδρο Μαρτίνς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Με αλλαγές αναμένει να παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ, δίνοντας φανέλα βασικού σε Βρουσάι και Μανωλά, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Περιμένουμε να δούμε πως είναι ο Μανωλάς, για να ξέρουμε αν θα τον υπολογίζει για τον ΠΑΣ ο Μαρτίνς, αλλά και τί θα δοκιμάσει. Το δίδυμο Μανωλά-Σωκράτη είχε δουλέψει καλά στην Τούμπα, στάθηκε σταθερά, οπότε αν είναι ο Μανωλάς οk θα είναι η μια αλλαγή. Η άλλη θα είναι ο Βρουσάι, στη θέση του Λαλά. Περιμένουμε να δούμε ποιοι άλλοι θα πάρουν φανέλα βασικού, γιατί είναι φανερό ότι χρειάζεται φρεσκάρισμα η ομάδα. Δεν έχει δείξει κάτι ακόμα ο Μαρτίνς, θα δοκιμάσει σήμερα και αύριο κάποια πράγματα, αλλά η λογική λέει ότι θα κάνει αλλαγές. Καλές οι δηλώσεις του Μαρτίνς και του Ελ Αραμπί αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θέλουν λόγια. Θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουν το τελευταίο διάστημα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως είναι θέμα προπονητή το πως θα διαχειριστεί την γκρίνια, αλλά και ότι αν οι Πειραιώτες πήγαιναν καλά, ο εκάστοτε παίκτης δεν θα έβρισκε «χώρο» για να «ακουστεί».

Παράλληλα, ο Σταματέλος σημείωσε πως δεν του προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι υπήρξε ένταση στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το θεωρεί λογικό, όπως και τον εκνευρισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ενώ επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν εύκολο έργο την Κυριακή στο Φάληρο, με τον ΠΑΣ να του έχει βάλει δύσκολα ήδη μια φορά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x