Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Περίμενε περισσότερα από Κορδόν-Άλβες ο Ολυμπιακός - Λογικό να μην νιώθει άνετα ο Καρβαλιάλ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, να έρθουν δέκα Πορτογάλοι όχι της αξίας των παικτών που ήρθαν. Δεν τους έφερε όλους ο Άλβες… Υπήρχε δυσαρέσκεια για τον τρόπο λειτουργίας του Άλβες, επειδή είχε υποσχεθεί πως μαζί με τον Ναβάρο θα έρθει και στόπερ. Οι εισηγήσεις του ήταν για παίκτες που δεν είναι επιπέδου Ολυμπιακού και εκεί άρχιζε να ραγίζει το γυαλί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι εισηγήσεις δεν είναι μόνο αυτοί που έρχονται και για να καταλήξουμε σε κάποιες μεταγραφές, ξέρουμε πως μπορεί να υπάρξουν 10 εισηγήσεις και να προκύψουν 1-2. Ο Ολυμπιακός και από τον Κορδόν και από τον Άλβες περίμενε περισσότερα, ούτε τον Μαρτίνεθ περίμενε ούτε τον τρόπο που κινήθηκε ο Ισπανός ήθελε ο Ολυμπιακός. Το πλάνο ήταν πως μαζί με τον Ναβάρο έπρεπε να έρθει και ένας κεντρικός αμυντικός», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Καρβαλιάλ είναι λογικό να μην νιώθει άνετα, από τη στιγμή που ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την πρόσληψή του, δεν είναι πια στον Ολυμπιακό. Νιώθω ότι μετράμε αντίστροφα, εκτός και αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό. Η λογική εξέλιξη των πραγμάτων λέει πως θα έχουμε σύντομα άλλον προπονητή. Αν ο Ολυμπιακός πάρει κάποιον προπονητή, παρότι δεν έχει φύγει ο Καρβαλιάλ, έρθει σε 10 μέρες ό,τι και αν γίνει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ, δεν μπορεί να του χρεωθεί οτιδήποτε. Δεν πρέπει οι ομάδες να λειτουργούν με τη μουρμούρα του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x