Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Πιθανό να παίξει με Ιωνικό ο Μπιέλ - Είπε όχι σε πρόταση για Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Σταματέλος τόνισε bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση χαφ και αριστερού μπακ, σχολιάζοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες περιπτώσεις των Μασούρα και Ρέαμπτσιουκ.

Έτοιμος να ριχτεί στην δράση και να αγωνιστεί κανονικά για λογαριασμό του Ολυμπιακού όσο πιο άμεσα γίνεται φέρεται να είναι ο Πεπ Μπιέλ, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Σταματέλος στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη. Μάλιστα ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και κόντρα στον Ιωνικό (3/9, 19:00).

Παράλληλα τόνισε ότι οι Πειραιώτες απέρριψαν πρόταση για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που ήρθε, αφού στη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και θα αποκτηθεί παίκτης. Από τη μια υπάρχει ο Κούτρης που δεν δείχνει να υπολογίζεται «θερμά», ενώ ο Λάιτνερ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Τέλος όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Μασούρα και το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ, η ελληνική ομάδα έχει πει δύο φορές όχι στους Τούρκους, με τον παίκτη να δείχνει πως θέλει να μείνει στο λιμάνι.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x