Στη μεταγραφική αντεπίθεση που πάει να κάνει ο Ολυμπιακός λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας των ελεύθερων αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στον Γκάρι Ροντρίγκες και σημείωσε ότι αυτό γίνεται για δυο λόγους:
Αφενός γιατί τον ήθελε από πέρυσι ο Πέδρο Μαρτίνς και αφετέρου γιατί θα του δώσει τη δυνατότητα να μετατοπίσει τον Ρόνι Λόπες στον άξονα και να έχει μια ακόμα λύση για την κάλυψη του κενού του Φορτούνη.
Όσο για τον Σιόβα, επιβεβαίωσε ότι όντως υπάρχει θέμα απόκτησής του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι δυνατόν να είναι ελεύθερος και να μην απασχολεί τον Ολυμπιακό».
Διαβάστε Επίσης
Κοντά σε Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός, ανοιχτό και για Σιόβα Ούτε χθες ο Σεμέδο, δύσκολα με Αντβέρπ ο Μασούρας Τι μας έμεινε από την πρεμιέρα της Super League: Το κοστούμι, ο μάγος και ο... εφιάλτης!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






