Stoiximan Super League

Στην Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Μπρινιόλι: «Ήρθα σε ιστορική ομάδα»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έφτασε λίγο μετά τις 14:00 στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία.

Χαρούμενος για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό κι αποφασισμένος να πετύχει έφτασε στην Αθήνα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έδειξε αρκετά διαβασμένος, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη μιλήσει με τον συμπατριώτη του, Φεντερίκο Μακέντα, και τον άλλοτε συμπαίκτη του, Ρούμπεν Πέρεθ.

««Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που με επέλεξε αυτή η ιστορική ομάδα, είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και έχω μεγάλη θέληση και όρεξη να τα πάω καλά. Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχα τη δυνατότητα να βλέπω τις ελληνικές ομάδες όταν αγωνίζονταν στο Champions League και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με τον Φεντερίκο Μακέντα που μου είπε τα καλύτερα, ενώ μίλησα και με τον Ρούμπεν Πέρεθ με τον οποίο ήμουν παλαιότερα συμπαίκτης και επίσης μου είπε τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ, είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ». », τόνισε ο 30χρονος γκολκίπερ, που αφού περάσει τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αεροδρόμιο τον αναγνώρισαν κάποιοι Ιταλοί και φωτογραφήθηκαν μαζί του, δείγμα του ότι έχει καλό όνομα στην πατρίδα του και ένα βιογραφικό με περγαμηνές.

Την Κυριακή, εξάλλου, αναμένεται στην Αθήνα και ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, τελευταίο χρονικά απόκτημα για το «τριφύλλι» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x